FI | EN
Studio Always Beautiful
Etusivu Hinnat&Palvelut Microblading Hoito-ohjeet Portfolio


KOTIHOITO-OHJEET


Muistathan että ripsien laiton/huollon jälkeen on hyvä muistaa että ripsiä ei saa kastella ensimmäisen 24 tunnin aikana, jotta liima ehtii kuivua kunnolla. Ripsien laiton/huollon jälkeen tulee välttää kaikki nämä mm. sauna, suihku, silmien pesu, kylpeminen sekä hikiliikunta. Kaikki nämä edellä mainitut vaikuttavat ripsien pysyvyyteen. Saunomista, kuumassa kylvyssä käyntiä, sekä ripsien altistamista kovalle kuumuudelle tulisi välttää 2 päivän ajan (48h). Tämä auttaa ripsien pysyvyyteen.

* älä käytä ripsiväriä;, sillä se sisältää öljyä joka liuottaa pidennysliiman. Ole myös varovainen kasvovoiteiden, puhdistusaineiden ja silmänympärys voiteiden kanssa.

* Jos välttämättä haluat käyttää ripsiväriä, käytä ripsiväriä jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi pidennysten kanssa.

* älä käytä missään nimessä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä. Myös ripsien permanenttia ei saa tehdä ripsienpidennyksille.

* Saunomista kannattaa pitää mahdollisimman minimaalisena, sillä kuumuus ja höyry heikentää liiman pysyvyyttä.

* Muista harjata ripsiä päivittäin, niin ripset pysyvät nättinä ja eroteltuina.

* Käytä päivittäisessä pesussa vain niitä pesuaineita jotka ovat öljypohjattomia tai ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusaineita. Ripsiä pitää pestä päivittäin!

* älä käytä vanulappuja silmien pyyhkimisessä sillä niiden kuidut voivat tarttua ripsien kiinnityskohtaan.

* älä hiero ripsiä.

Huollata ripsienpidennykset säännöllisesti, keskimääräinen huoltoväli on noin 2-4 viikkoa. Huoltoväli on yksilöllistä.

Ripsien pysyvyyteen saattaa vaikuttaa myös seuraavat asiat:
Ripsien kasvu eli elinkaari (60-120 päivää)
Ruokavalio
Lääkitys
Ripsiväri ja kajaali
Stressi
Hikijumpat
Ripsikarvan rasvoittuminen
Huono hygienia
öljypitoisten tuotteiden käyttö
Hormonit
Raskaus ja imetys
Silmärähmä jne.

MICROBLADING
(ennen hoitoa)

1. Mitä tulee tapahtumaan?

Suosittelemme sinua lukemaan Microblading tekstiosion microbladingista, saadaksesi yleisnäkemyksen mitä toimenpiteessä tapahtuu.

2. Valmistaudu pieneen punoitukseen

On erittäin harvinaista, että erittäin kovaa punoitusta esiintyy kulmissasi microbladingin jälkeen. Silti kannattaa varautua pieneen punoitukseen - sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten pidä se mielessä kun teet suunnitelmia seuraaville tunneille microbladingin jälkeen.

3. Tule toimenpiteeseen kevyellä meikillä

Pyydämme ettet käyttäisi raskasta meikkiä samana päivänä kun toimenpide on. Tämä ei tarkoita, ettetkö saisi laittaa meikkiä lainkaan. Normaali päivittäinen kevyt meikki on ok. Suosittelemme kuitenkin, ettet laittaisi kulmiisi lainkaan meikkiä.

4. Ole varovainen seuraavien lääkityksien kanssa

On muutamia lääkkeitä joiden käyttöä emme suosittele 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Tällaisia lääkkeitä ovat aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. Me myös suosittelemme välttämään lääkkeitä joilla on voimakas vaikutus kehoosi.

5. älä käytä alkoholia ennen toimenpidettä

Olisi täydellistä jos et käytä lainkaan alkoholia 48h ennen toimenpidettä. Jos olet käyttänyt suuria määriä alkoholia päivää ennen toimenpidettä, suosittelemme siirtämään aikaasi.

6. Vältä tuotteita joissa on Retin A:ta (tretinoiinia)

Jos käytät tuotteita jotka sisältävät joitakin määriä Retin A:ta, suosittelemme sinua lopettamaan käytön kuukautta ennen Microblading toimenpidettä. Tämä pätee myös tuotteisiin jotka sisältävät A-vitamiinia. Ohjeistus luonnollisesti koskee vain kulmien aluetta.

7. Vältä aha ihonhoito-tuotteita ennen toimenpidettä

Vältä AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy-acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme sinua lopettamaan anti-aging tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen menemistä.

8. Jos olet verenluovuttaja

älä luovuta verta samana päivänä kun toimenpide on. Tämä voi rasittaa kehoasi ja saatat tuntea olosi heikoksi. Suosittelemme, että olet myös luovuttamatta verta toimenpiteen jälkeisenä päivänä.

9. Kulmakarvojen poisto langalla tai muilla tekniikoilla

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi microbladingissa älä nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

10. Ole avoin allergioistasi ja kroonisista sairauksistasi

Kerro microblading ammattilaiselle kaikki asiat joiden ajattelet olevan vähänkään tärkeitä, sekä kaikki krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, jolla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus yms.) Näitä ohjeita seuraamalla me olemme varmoja, että kaikki menee täydellisesti kun tulet microblading toimenpiteeseen. :)

MICROBLADING
(hoidon jälkeen)

1. Ole tietoinen toipumisvaiheista

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. älä epäröi kysyä meidän microblading ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

2. Käsittele kulmia hellästi ja älä irrota kuollutta ihoa itse

Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria kulmia, mutta älä tee sitä missään nimessä! Kulmia voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen kulmia voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.

3. Hiero rauhoittavaa öljyä ja balsamia kulmiin

Monet asiakkaamme ovat löytäneet ratkaisun ihon ärsytykseen ja kutiamiseen rauhoittavasta öljystä. Parhaat öljyt joita suosittelemme käyttämään ovat: greipin siemen, makea manteli, jojoba tai kookos. Ensimmäisellä viikolla toimenpiteen jälkeen sitä tulisi käyttää 3-4 kertaa päivässä ja vielä useammin parin ensimmäisen päivän ajan.

4. Suojaa uusia kulmiasi tarkasti ensimmäiset 72h ajan

Näitä toimenpiteitä tule välttää ensimmäisten 72h ajan: saunomista, kovaa hikoilua ja uimahalleissa uimista. Kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska microblading -väriaine on täysin luonnollinen seos. Älä myöskään laita mitään meikkiä kulmiin tämän 72h aikana, koska iho on vielä silloin herkkä ja haavat avoinna, jolloin bakteerit pääsevät helpommin ihon alle.

5. Vältä solariumia sekä liiallista auringonvaloa

Suosittelemme ettei solariumia käytetä vähintään viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen menettelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblade kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan aika paljon ja kulmat vaativat uuden raskaamman touchupin.

6. Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia

Ainakin viikon ajan microbladingin jälkeen me suosittelemme välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja jonka tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen efektin kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkaan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.

7. Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa

Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblade ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Joskus vaatii 3 tai jopa 6 kuukautta toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Tämä kokemus on meidän asiakkailtamme, mutta tätä tapahtuu harvoin ja yleensä veri palautuu normaaliin tilaansa n. viikon kuluessa. Sen lisäksi menettelyt, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoista voivat lykätä microbladin kulmien tekoa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä Microblade toimenpiteestä.

8. Ei kulmameikkiä eikä anti-aging voiteita

Vähintään viikon (mieluiten 10 vuorokauden) ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. älä myöskään käytä anti-aging voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki intensiiviset voiteet poissa kulmien alueelta paranemiseen asti.

9. Microbladingin jälkeen oleva tulos ei ole lopullinen

Monet asiakkaamme ovat kokeneet lievää ahdistusta kun he ovat tutkineet miten värin pigmentti haalistuu hieman aikana parin viikon kuluttua Microbladingistä. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolehtia. Alussa leikkaus-linjat voivat näyttää hieman epätasaisilta, sekä värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. Muista että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (värin uudelleen laitto n. 3-4 vkon kuluttua microbladingista) jälkeen.

10. älä epäröi ottaa yhteyttä Microblading ammattilaisiin

Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä mitä tahansa niin Microblading ammattilaisemme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

11. TOIMENPITEEN JäLKEEN KULMAT OVAT ASIAKKAAN VASTUULLA

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös vastuuvapautuslomakkeen studiollamme ennen hoitoa. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä!


Rakennekynnet pysyy kauniina ja pitkäkestoisena silloin kun niistä pidetään hyvää huolta. Rakennekynsiä on hyvä huoltaa säännöllisesti 3-5 viikon välein. Kynsien huolto säännöllisesti kannattaa sillä vältytään turhilta ongelmilta, kuten lohkeileminen, katkeileminen, sekä muut mahdollisesti aiheutuva oman kynnen vaurioituminen. On hyvä muistaa rasvata käsiä ja hoitaa kynsinauhoja myös kotona oikeille tuotteilla esim. kynsinauhaöljy ja käsivoide. Näin kädet pysyvät pehmeinä ja kynnet kauniina.

* älä pure, revi tai muulla tavoin vaurioita tai rasita rakennekynsiä, sillä ne voi lohkeilla.

* Pidä kädet ja kynnet puhtaana. Kun peset käsiäsi, muista pestä myös kynnenaluset kynsiharjalla, näin vältät bakteerien kerääntymistä kynnenalusille.

* Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta ja vahvoilta, älä kuitenkaan käytä kynsiä työvälineenä. Varsinkin jos kynnet ovat pitkät. Tämä tarkoittaa siis sitä että on hyvä olla varovainen esim. nostaessa raskaita tavaroita, takakontin luukkua, kynsien jääminen kaapinovien tai vastaavien väliin, sekä kynsien vääntyminen painettaessa sormenpäällä jotakin kovaa vastaan.

* Koska kemikaalit voivat vahingoittaa kynsiä tai kuluttaa kynnen pintaa sekä vähentää kiiltoa. On hyvä muistaa suojata käsiä kumi-tai työhanskoilla aina kun olet tekemisissä kemikaalien, lian, mullan, tai kun joudut pidemmäksi aikaa liuottamaan käsiäsi vedessä.

* älä leikkaa rakennekynsiä. Jos haluat lyhentää kynnen pituutta, tee se viilaamalla.

* Jos rakennekynsi irtoa, katkea tai lohkea, voit poistaa reunat ja terävät kulmat hellävaraisesti viilamalla.

* Käytä tarvittaessa asetonitonta kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta.