FI | EN
Studio Always Beautiful
Etusivu Hinnat&Palvelut Microblading Hoito-ohjeet Portfolio


MICROBLADING
 
MIKÄ MICROBLADING TARKALLEEN ON?

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touch up n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelemme ottamaan 10kk jälkeen yhteyttä microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen. Touch up vahvistuksella saadaan kulmiesi näyttämään entistäkin paremmalta.

ONKO TOIMENPIDE KIVULIAS?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Ensimmäisen linjan jälkeen käytetään puudutusainetta joka vie suurimman osan kivusta pois. Jokatapauksessa, kipu jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä.

KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTää?

Microbladintoimenpide voi kestää jopa noin 2 tuntia, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microblade-toimenpiteen.

MITä MINUN TäYTYY TEHDä TOIMENPITEEN JäLKEEN?

Toimenpiteen jälkeen on erityisen tärkeä muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina ja välttää aurinkoa sekä uima-altaita, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Suosittelemme lukemaan lisä ohjeita mitä tehdä ja mitä välttää microbladingin jälkeen kohdassa Hoito-ohjeet.


  KUINKA KAUAN KESTää, ETTä IHONI ON TäYSIN PARANTUNUT?

Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tarvittaessa tehdään touch up, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touch up:in. Touch up:in jälkeen kulmasi ovat täydelliset!

KUULOSTAA VAKUUTTAVALTA, KUITENKIN HALUAN TIETÄÄ TÄSMÄLLEEN, MITÄ IHOLLENI TAPAHTUU TOIMENPITEEN AIKANA?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytämmä Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, jotta mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Bladingin aikana me käytämme SharpBrowsin erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. Jälkihoidon aikana käytämme kulmiisi rauhoittavia voiteita ja kerromme mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu.

MINKäLAISIA VäREJä MICROBLADINGISSA KäYTETääN?

Käytämme korkelaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100% luonnollisia. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi väri katoaa vuoden aikana kulmistasi. Jos käytetään pigmenttejä jotka eivät ole korkealaatuisia tai ne sisältävät joitain metalleja, tulos voi olla aika tuhoisa: voi tulla ihottumaa, värit voivat muuttua pinkihtäviksi tai sinertäviksi jopa oranssihtaviksi ja ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä tai muuta tuhoa iholle.

MIKSI ASIAKKAAT YLEENSä OTTAVAT MICROBLADE KULMAT?

Asiakkaat valitsevat microbladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet kulmat, tai sairauden takia hän on menettänyt kulmakarvansa ja tämän vuoksi microblade on paras tapa saada luonnolliset kulmat. Yksi syy on myös helppous. On helppoa kun halutessasi voit olla meikkaamatta kulmiasi vuoteen ja ne näyttävät aina hyvältä. Kuitenkin yleisin syy on se, että microblading tekee kulmistasi viehättävät ja puoleensavetävät.Luethan tarkasti läpi hoitoa koskevat ohjeet ennen hoitoon tuloa ja hoidon jälkeen.

Hoito-ohjeet löydät tästä.